COPYRIGHT & JURIDISCHE KENNISGEVING

JURIDISCHE KENNISGEVING:

Met betrekking tot de technische eigenschappen van internet kan geen garantie worden gegeven voor de authenticiteit, juistheid en volledigheid van de op internet ter beschikking gestelde informatie. Er is ook geen garantie voor de beschikbaarheid of werking van de website en de inhoud ervan.

Iedere aansprakelijkheid voor directe, indirecte of andere schade, door welke oorzaak dan ook, die voortvloeit uit het gebruik of de onbeschikbaarheid van de gegevens en informatie op deze website, is uitgesloten voor zover wettelijk toegestaan.

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar.

AUTEURSRECHTEN:

De exploitanten van deze website streven ernaar om altijd de auteursrechten van anderen in acht te nemen of om zelf gecreëerde en licentievrije werken te gebruiken. De inhoud en werken op deze website die door de site-exploitant zijn gemaakt, zijn auteursrechtelijk beschermd. Bijdragen van derden zijn als zodanig gemarkeerd. De vermenigvuldiging, bewerking, verwerking en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik.